sep 26, 2019
57 Weergaven
0 0

Xiaomi mi mix alpha

Geschreven door

Wereldwijd technologieleider Xiaomi heeft vandaag de release van Mi MIX Alpha concept-smartphone aangekondigd.

MI MIX ALPHA

Mi MIX Alpha toont een innovatief Surround-scherm met een body to ratio van meer dan 180,6%. Het apparaat beschikt over ’s werelds eerste 108MP-camera en is vervaardigd met een unieke combinatie van titaniumlegering, keramiek en saffier om een ​​revolutionaire concepttelefoon te maken.

MI MIX ALPHA

Om tegemoet te komen aan het aanbod voor bijna alle schermen, heeft Mi MIX Alpha minimale randen aan de boven- en onderkant en sloten de fysieke zijknoppen helemaal af. Een gloednieuwe akoestische displaytechnologie vervangt de traditionele oortelefoonontvanger en nabijheidssensor, terwijl de zijkanten van het apparaat drukgevoelig zijn en gebruikmaken van een lineaire motor om de aanraking van echte knoppen te simuleren.

MI MIX ALPHA

Mi MIX Alpha beschikt over een 108MP-camera met de hoogste resolutie, het hoogste aantal pixels en de grootste sensor die ooit in elke smartphone is gevonden – wat een nieuwe belangrijke mijlpaal in smartphone-fotografie betekent.

MI MIX ALPHA

Deze beeldsensor is in staat 108MP-foto’s te produceren met een resolutie van 12032 x 9024 pixels en ondersteunt vier-in-één Super Pixel om onder omstandigheden met weinig licht grote 1.6μm pixels te produceren. De camera ondersteunt ook nieuwe technologieën zoals ISOCELL Plus en slimme ISO, en is uitgerust met vier-assige optische beeldstabilisatie (OIS) om stabiele video’s te garanderen.

MI MIX ALPHA
Netwerk5G
Screen to Body180,6 %
Camera108MP
Camera12Mp Telephoto
Camera20MP Ultra Wide Angle

Naast het innovatieve Surround Display zijn de boven- en onderkant van het Mi MIX Alpha-frame gebouwd met titaniumlegering van ruimtevaartkwaliteit. De legering is drie keer sterker dan roestvrij staal maar weegt minder. Op zijn rug gebruikt de gehele beschermkap voor het cameragebied een enkel stuk saffierglas, dat is ingebed in keramiek.

Op het gebied van prestaties, Mi MIX Alpha gebruikt dezelfde Snapdragon 855+ mobiele SoC van topklasse als de Mi 9 Pro 5G en ondersteunt 5G-banden. Het apparaat beschikt ook over de beste combinatie van 12 GB + 512 GB geheugen en opslag en ondersteunt UFS3.0. Mi MIX Alpha is uitgerust met een 4050mAh-batterij en wordt geleverd met een standaard 40W snelle oplader.

Article Tags:
Article Categories:
Technologie

Geef een reactie